-
-
Any: 2004
Comarca: Vallès Occidental
Data: 04/02/21 22:22
no l'entenc
A principis de curs al començar batxillerat social va venir al nostre institut gent d'altres escoles, i un d'ells em va obrir tirant la canya, dient que ja quedaríem, etc. Total parlavem cada dia i era super amable pero a la classe no ens deiem res perque jo sóc molt tímida i ell es veu que encara més. Després de com setmanes parlant va deixar de tenir interès nose perquè, i finalment vaig deixar d'anar al darrere. Tot i això veia que em mirava i intentava estar com a prop de mi (o això em va semblar?) el cas es que actuava estrany. Com una tonta el vaig tornar a obrir fa poc pensant que potser totes les mirades i que s'acostés voldria significar algo, però resulta que no tenia interès per seguir parlant.
Ara si vaig decidir oblidar-me definitivament però últimament torna a actuar intentant apropar-se on estic, cridar l'atenció, etc. A més el que em va sobtar més és que l'altre dia fent unes activitats a classe on havíem de fer parelles i em va tocar amb un seu amic. Ell es va asseure al davant nostre i es va passar tota l'hora fardant que era el millor en l'assignatura i que guanyarien l'activitat. Estava girat tota l'estona i jo evitava el contacte mentre ell parlava de que el que haviem escrit estava malament. Tot això referint-se únicament al seu amic, com si jo no hi fos, però sabent que sentia tot el que deia.
La qüestió és, jo no li he fet res perquè em fagi això i què significa aquest comportament?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/02/2021 09:19
Hola!

A vegades el comportament de les persones no segueix unes normes i unes pautes, i no sempre que es fa una determinada conducta vol dir el mateix.

No sabem perquè aquest noi està actuant així amb tu, però si ja t’ha demostrat que no te interès en seguir parlant-te el millor que pots fer es passar d’ell, no creus?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: