-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/02/21 23:36
Sense condó
Hola! Fa unes setmanes he començat a sortir amb un noi. Totes les vegades que ho hem fet ha sigut sense preservatiu, però sense ejacular a dins.
Hi ha risc d’embaras?
Ell m’insisteix molt en que no passa res, pero jo no em sento molt segura.
Moltes gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/02/2021 09:38

Hola! Si voleu evitar un embaràs és molt important que utilitzeu preservatiu, la famosa "marxa enrere" no és un mètode anticonceptiu. El penis abans de l'ejaculació expulsa líquid preseminal que pot contenir espermatozous i per tant provocar un embaràs.

És important que la teva parella ho entengui i sobretot que et puguis sentir segura mantenint relacions sexuals amb ell.

Gràcies per escriure'ns :)


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: