-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Penedès
Data: 07/02/21 13:25
Influència
Hola!
He de fer un treball sobre la influència. Però ha de ser una cosa molt dinàmica i no sé ven be per on encaminar-ho.
Si em podríeu informar una mica de com els adolescents ens influim en la societat, em farieu un gran favor. Ja que per internet no m'acabo de refiar de la informació que em surt i prefereixo tenir informació certa.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/02/2021 09:20
Hola!

Et recomano que miris la peli “la ola” de Denis Gansel, és una mica dura, però veuràs molts dels ingredients de la influència en ella.

Els 5 factors que més influeixen als adolescents són: el grup d’iguals, la família, els/les influencers, la tecnologia i els/les professors/es. 

Pots buscar de fer alguna dinàmica d’influència entre el grup d’iguals, potser et pot servir d’inspiració l’escena Merlí Sapere Aude de la carpeta. Si  busques al youtube la trobaràs.

No sé si és això ben bé el que necessites.

Sort amb el treball.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: