-
-
Any: 2007
Comarca: Tarragonès
Data: 09/02/21 20:22
Socors estic al límit
Hola, primer moltes gràcies per escoltar a tothom i intentar ajudar-nos. Segon, tinc un problema, bé més d'un. Necessito ajuda, jo ho sé però no m'atraveixo a demanar-la, demanar ajuda tampoc és una opció perquè els meus pares no és que visquin totalment enfocats en nosaltres, els seus fills i no van sobrats de diners així que anar al psicòleg no és una opció. El que em passa és que no sé qui soc, vull dir que tinc clar on vaig i el meu nom i tot això però constantment em sento exclosa del meu grup d'amics i la gent em diu que no, que són coses meves que em faig paranoies, fa temps que no em trobo bé poso màscares a com estic en realitat i no hi ha ningú que sàpiga tot el que m'està passant. LA gent més propera només sap trossos de la història, de la meva història i no la vull explicar perquè a la gent li faria por. No sé que fer i m'estic rendint la idea de, bé ja sabeu, de anar-me'n aquest últil trimestre m'ha passat com quinze vegades pel cap i odio. Ho odio. Però és que ja no puc més i no tinc ningú que em pugui treure d'aquest món, m'he aïllat, jo ajudo als altres però ningú m'ajuda a mi perquè no saben el que em passa i em fa por explical-s'hi pel que puguin pensar de mi després.
La persona que m'agrada no em fa ni cas, una amiga
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/02/2021 09:32
Hola
Primer de tot moltes gràcies per confiar en nosaltres i explicar-nos el que et preocupa!

Cal que comentis això que et passa a un adult, si no tens prou confiança amb els teus pares, pensa si tens algun altre familiar en el que confiar. També pots recórrer als professors, ells et poden ajudar a demanar ajuda. També pots demanar hora amb el pediatra/metge de capçalera i explicar-li el que et passa, ell et pot derivar a un professional de la psicologia, dins el servei Català de Salut (gratuït)

No esperis més, d’acord?

Estem aquí sempre que ho necessitis.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: