-
-
Any: 2006
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 09/02/21 22:33
El de la noia que no s'atreveix a dir-li i la noia que no li ve la regla.
Hola, perdón pero ficar-me on no em demanen, segurament quan llegiu això us enfadeu i penseu que què fa aquesta niñata parlant del que no sap. De veritat ho sento moltíssim, però aquí va el que volia comentar: les respostes que doneu s'assemblen MOLT totes, ja sé que els problemes amb TCA acostumen a ser semblants, però és que per a que en diguin: truca a l'organització contra l'anorèxia i la bulímia no em cal escriure al consultori, vull dir que sí que és una cosa que està bé que aconsellen però curreu-vos una mica més la resposta si us plau. En el cas, per exemple, de la noia que té problemes amb la regla i anar al lavabo i la que no s'atreveix a dir a sa mare que té un problema la resposta és pràcticament com de copiar i pegar, que jo he pensat que en aquest últim cas el seu problema és bàsicament que els seus companys li fan bullyng em sembla, i el seu pare li diu coses que no són adequades per a una persona que acaba de partir un TCA perquè es veu grassa. Potser m'equivoco, no ho sé, però si us plau, curreu-vos-ho una mica més, plis, que la vostra feina pot canviar la vida d'una persona. Només era això. Ho sento. Moltíssimes gràcies pel que feu.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/03/2021 09:33
Bon dia! Gràcies pel teu consell. Com bé dius, els Trastorns de la Conducta Alimentària tenen la mateixa base, per això els recomenm que truquin a l'Associació. Des d'aquí és més complicat ajudar a algú que ho necessita, ens falta informació. Trucant, tenen l'espai i el temps que necessiten per explicar-nos tot el que els preocupa. De totes maneres, gràcies ho tindrem en compte. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: