-
-
Any: 2005
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 12/02/21 23:21
Ajuda
Sóc una noia molt timida, reservada i normalment no expresso els meus sentiments, ni a les meves millors amigues ni als meus pares. Últimament em sento molt perduda, tinc ganes de plorar, de cridar, de trencar algo per simplement treure'm tot el que porto a dins, tot el que he estat callant i portant en secret. No em puc concentrar, sento com algo dintre meu que vol sortir, que vol expressar el que sent.
M'ajudarieu molt si em donessiu consell...
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/02/2021 10:18
Hola!

Les emocions necessiten sortir del nostre cos i ser expressades. Si no te’n surts amb les paraules, proba d’escriure-ho, o de dibuixar tot això que sents. No cal que siguis una gran artista ni una gran poeta, simplement que pugis treure tot això que duus a dins.

I si tens ganes de plorar, plora, si tens ganes de cridar, crida, si tens ganes de trencar algo, que no sigui quelcom valuós, pots trencar diaris, esmicolar plastilina... cal que expressis aquestes emocions, d’acord?

Estem aquí per si necessites explicar-nos com et sents.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: