-
-
Any: 2007
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 15/02/21 23:59
Dubtes
Hola!
No sé per on començar, m'agrada un noi desde novembre 2019, ell és 1 any més gran que jo, però va un curs adelantat, 4r. Abans simplement al mirarlo sentia papallones i em quedava inmobil sense poder fer res, però ara tot a empitjorat apart de tot això i més, també desitjo més que mai poder passar una estona amb ell sense fer res simplement amb la seva presència. M'agradaria dir-li tot, però ell és el germà d'una amiga meva de tota la vida i no se ni com ell ni com ella reacciónaeien a tot.
Espero la vostra resposta, i gràcies per adelantat.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/02/2021 09:17
Hola!

Pel que expliques, sembla que aquesta persona t'atrau. Ara és qüestió de veure si aquesta atracció és mútua o no. També pots intentar apropar-te a ell i conèixer-lo una mica més. Així, si parles amb ell, podràs veure com et tracta, com et sents i com pensa, i d'aquesta manera, poder decidir si et continua agradant o no...

Ves veient i ves observant com et sents, val?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: