-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 18/02/21 01:12
Utilització del condó
Quan estem utilitzant un condó per la penetració vaginal i ejaculo, es possible continuar movent-se (amb el semen a dins) o s'ha de canviar el condó per cada ejaculació?
Sé que per cada tipus de pràctica un diferent (oral-anal-vaginal...) Però en la mateixa pràctica continuar amb semen dins del condó no se que tan possible/recomenable és.
Moltes gràcies per tot el que feu <3
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/02/2021 09:39

Hola! Doncs és important que un cop hi hagi hagut ejaculació es faci un canvi de preservatiu en el cas de voler seguir, ja que un cop el preservatiu està ple de semen és molt més fàcil que es mogui, que surti i per tant que el semen sense voler acabi dins la vagina.

Gràcies per escriure'ns!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: