-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 18/02/21 11:48
Nois i amigues (la d'abans s'ha tallat)
Holaa! (Que abans s'ha tallat)
Com estava explicant, a mi m'agradava un noi des de l'octubre 2020, però, una amiga meva, el mes de Desembre, van començar a sortir. Això, ens va fer servir per enfortir la nostre amistat, però he d'admetre que li tinc ràbia a vegades. Entenc que l'amor no es controla, però el que mes em ''fastidia'' es que a ella li agradava des de feia temps i mai m'havia dit res. Cada vegada que els veig junts a classe, a l'institut, a qualsevol lloc o m'explica alguna cosa m'enfado interiorment, però he de dir que prefereixo que m'expliqui tot per que no vull enterar-me de mentides. A mi mai m'ha deixat d'agradar, l'estic olvidant. De fet la meva relació amb els dos es molt bona, però ara ja no sento res per ell, però aquella ràbia que noto es horrible, i tot i que hagin passat dos mesos, mai me la trec de sobre i em fa por que això duri gaire temps mes. Ja ho he parlat amb ella i cap problema, però necessito eliminar aquest sentiment ja, per que sóc molt impulsiva i tot i que no hagi fet res, em fa por que algún dia passi.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2021 09:47
Hola!

Entenc que deus estar molesta per aqueta situació. No és fàcil reconèixer que tens aquestes emocions vers la teva amiga, sentir que pots sentir una mica de gelosia cap a una altra persona, però heu de fer valdre la vostra amistat per sobre d'això, no creus?

Parla amb ella, explica-li que a vegades et sents així i que t'agradaria poder fer alguna cosa perquè no passi. Segur que entre totes dues trobeu la manera! 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: