-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 20/02/21 11:52
Vegetariana
Hola Adolescents!
Ja fa unes setmanes que vull ser vegetariana, però a la meva mare li fa una mica de cosa per si em poden faltar nutrients, proteïnes i coses d'aquestes. Em va dir que fins que no anessim al metge per a que ens donés consells no podria ser vegetariana, però és que tal com està la cosa, encara falten molts mesos per poder anar-hi. Quins consells em podeu donar vosaltres?
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/02/2021 12:02
Bon dia! Primer de tot gràcies per explicar-nos la teva preocupació. Compartim el que t’expressa la teva mare, els aliments ens aporten nutrients i proteïnes que el nostre cos necessita per a tenir energia i seguir endavant. Nosaltres som psicòlogues, no podem ajudar-te en l’alimentació vegeteriana. Per això, la recomanació que et fem, és que t’adrecis a un professional que pugui fer-te una dieta (dieta entesa com una alimentació) vegeteraiana en funció de les teves necessitats, del que et teu cos necessiti! Una abraçada!

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: