-
-
Any: 2003
Comarca: Menorca
Data: 23/02/21 19:27
dilema moral
Fa un temps que vaig començar a sortir amb un noi, deixant a un costat a un altre noi que també m'agradava , des d'aquest dia he deixat de ser jo mateixa, degut a que estar amb aquest noi ha condicionat altres amistats. En el dia d'avui em sent-ho molt insegura de mi mateixa, em sent-ho infeliç, he deixat de socialitzar i de ser jo.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2021 09:54
Hola!

Tu mateixa ens has anat donant moltes pistes de com et sents. Realment això t’agrada?
Les relacions han de ser fàcils, ens han de fer sentir bé i ens han d’aportar benestar! si una relació comença a ser complicada, ens fa canviar la nostra manera de ser, perdem amistats... potser és millor prendre una decisió (encara que sembli dràstica en aquest moment). 
Sabem que no és fàcil, però a vegades cal recordar qui som i posar-nos en valor. 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: