-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 24/02/21 21:46
amor
vaig conèixer a un noi i uns mesos mes tard em va dir que li agradava i com a mi tmb li vaig dir q ell a mi tmb. vaig estar confinada i m’ho va dir quan estava confinada , després de 1 mes i mitg ens vem veure i va ser molt raro , vaig sentir que no sentia res ja. li vaig dir i vs reaccionar molt malament dient-me que no volia perdre el temps parlant amb mi i mes coses( ho vaig entendre pq estaba trist i no te gens d’autoestima i això suposo que li va afectar molt. avui fa 2 mesos que no ens veiem , parlem per instagram pero res mes , ell em diu que quan esta sol si li cau tot a sobre i jo tambe em sento així , crec que em torna a agradar pero ns que fer perquè només m’he liat un cop ja fa un any y ell a tingut 3 novies i te experiència pero tinc por de fracassar , en plan de liarme porque se que no se fer-ho després d tant d temps , tinc por que al estar amb mi descobreixi coses que no li agraden i em deixi, només necesito ajuda i consell. ( no estic passant per el millor moment de la meva vida i l’últim que em faltava es pensar cada nit i dia amb ells i ferme olles)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2021 10:02
Hola!

Exposa-li el que sents, i a veure que et contesta. La seva resposta t’ajudarà a decidir si seguir endavant o passar pàgina. D’acord?

Si ell no està interessat en tu de la mateixa manera que tu, el millor es que intentis posar distància. Tot i que entenem que ell ja t’ha dit que no vol perdre el temps parlant amb tu, oi? Encara que faci mal, hauràs d’acceptar la seva decisió.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: