-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 24/02/21 21:53
ansietat
em surt tot malament últimament , la meva familia ja fa anys que està malament, la meva mare i el meu tiet mai s’ha portat bé, però fa uns cinc mesos la meva àvia va agafar el cúbit i va decidir vindre a casa meva després de recuperar-se, amb la meva mare i jo. Un dia el meu tiet se’n van portar la meva àvia a casa seva I des de llavors no puc veure la meva àvia soles, si parlo fluix i el meu tiet no sent les converses, s’apropa a mi i s’assenta al costat per sentir del que parlo amb la meva àvia , la meva àvia té 91 anys i la meva mare i jo tenim dret a veure el meu tiet no ens deixa , Fa poc el meu tiet em va agafar dels braços i em va emputxar , Em va fer mal i vaig tindre que trucar abusos de menors. Ningú pot fer r em va fer mal i vaig tindre que trucar abusos de menors. vull disfrutar dels últims anys amb la meva àvia a soles amb ella i sense cap tipus de violència. Què puc fer ?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/03/2021 10:03
Hola!

Aquesta situació que descrius es greu i segur que us genera molta tristesa.

Potser hauríeu de posar el cas en mans d’un professional legal, i poder conèixer els vostres drets com a nèta i filla de la teva àvia, i d’aquesta manera potser us podeu veure.

Sento no poder ajudar-te més.

Una forta abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: