-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 18/03/21 19:15
Em pixo en l'exitació
Bon dia!
Tinc un gran dubte que m'està torturant des de fa temps. He llegit molt sobre el squirting per saber que és i si a mi em passava i tot el rollo. Tinc una joguina sexual que estimula el clítoris i molt aviat d'utilitzar-la sento com ganes de pixar i em costa molt no pixar-me. Tinc molta vergonya en fer-ho amb algú perquè surt molt de pis (sé que és pis per l'olor que fa). Quasi ni em toco perquè la sensació que he de pixar m'angoixa i netejar-ho fa molta mandra. He llegit tantes coses que no sé si és normal o no...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/03/2021 09:31
Hola,

Veiem que has llegit sobre el tema i t'has informat sobre tot plegat, però s'hauria de valorar si realment aquest fluid que surt és orina o no. A vegades se sol confondre i es tracta d'ejaculació femenina i no de pipí, i pot generar molta vergonya o incomoditat en la persona. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: