-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/03/21 18:38
Ho he fet bé?
Hola!
Fara uns mesos q vaig deixar al meu novio, i ho vaig fer x no fer-li mal, començava a sentir coses x un altre noi, vaig fer be de fer-ho?, encara hem faig aquesta pregunta, sempre he pensat q si hi ha un segon es xq el primer no t'omple del tot. Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 23/03/2021 10:56
Hola!

Deixar la parella no és una decisió fàcil, segur que no ho va ser per tu, i que vas analitzar la situació abans de prendre la decisió. Es normal que tinguis aquests dubtes i cal que quan et vinguin aquests dubtes puguis recuperar els motius que et van dur a prendre aquesta decisió.

Crec que en aquell moment vas ser honesta amb tu mateixa i amb ell, i això et dona molt valor.

Segueix fidel als teus principis i a la teva honestedat. Són uns grans valors.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: