-
-
Any: 2001
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 22/03/21 11:12
molt preocupadaaaaaa
Hoola!
Estic preocupada perquè a principis d'aquest mes de març m'hauria d'haver baixat la regla, la cosa és que a finals de febrer vaig tenir relacions sexuals amb la meva parella (amb preservatiu). quan vem acabar, vam comprovar que el preservatiu no s'hagués trencat. El preservatiu el vam inflar i no hi havia res trencat i tot estava correcte. Vaig esperar una setmana a veure si em baixava la regla, ja que no em va baixar. Res. Vaig parlar amb el meu nòvio i vam decidir que em faria un test d'embaràs. Davant del dubte, me'l vaig fer i va sortir negatiu. La cosa és que estem a finals de març i encara no m'ha baixat la regla i estic algo preocupada. He llegit que es pot tractar d'un retard, però, és realment un retard? Si fós així, quan de temps més he d'esperar a que em vingui??? Ajudaaa siusplauuuu
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/03/2021 09:36
Hola, 

Podries repetir-te el test i a part demanar hora de visita amb la llevadora o la ginecòloga de la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària per a que pugui veure i valorar si està tot en odre o no.

Si vau comprovar el preservatiu, si no va haver penetració sense preservatiu en cap moment, etc... les probabilitats d'embarpàs són baixes però, millor repetir el test i consultar amb la llevadora.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.