-
-
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 25/03/21 12:57
Olor
Hola!
La consulta que us volia fer és sobre l'olor provinent de la meva vulva, és molt desagradable i fa sentir-me incòmoda, tant és que m'he arribat a privar de fer activitats o altres coses.
Encara soc verge i m'incomoda molt pensar amb l'olor que podré deixar el dia que ho deixi de ser. Sonarà estrany explicat així però sovint, quan vaig al lavabo, si m'encanto i m'estic una mica més d'estona, desprenc molta olor. A més a més, acostumo a tenir molt flux.
No he anat mai a una persona professional ginecòloga, desconec la raó però tot el que té a veure amb el tema ginecològic em crea bastant pànic i rebuig. En part em reconforta pensar que encara no hagi tingut relacions sexuals, tot i que sé que no funciona així.
Considero que porto una dieta equilibrada i variada i bec aigua suficient. Quan em dutxo netejo bé la zona només amb aigua i amb l'ajuda del dit perquè no em quedin restes. Per tant, no entenc d'on i perquè prové l'olor desagradable ni si hi hauria una manera de reduir-la. Tanmateix m'agradaria saber com pal·liar amb el que per mi és una incomoditat i inseguretat i com vèncer la por als temes ginecològics.

Moltes gràcies per llegir-me i per la resposta per endavant.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 29/03/2021 13:04
Hola, 

No sabem si l'olor que descrius és l'olor normal que una vulva fa (igual que altres zones del cos com la boca, la pell, etc...), o si és quelcom que necessitaria revisió, per tant, t'animem a consultar amb una ginecòloga o llevadora, que t'informin i pugui valorar-te.

Entenem que a vegades por fer vergonya, por, nervis,... però la nostra sexualitat és important i si detectem que hi ha quelcom que no està bé, és important revisar-ho.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.