-
-
Any: 2004
Comarca: Anoia
Data: 30/03/21 11:13
regla
holaa hi puc fer alguna cosa perquè la regla baixi? vull dir, fa un mes i deu dies, vaig haver de prendre la pastilla del dia després ja que mantenint relacions amb el meu nòvio, se'ns va trencar el condó. Al cap d'una setmana o així em va baixar una mica (molt més fluixa del normal i em va durar menys) i ja fa un mes d'això. Estic una mica emparanoiada amb que no estigui embarassada però després hi penso i dic "noo caarai, et vas prendre la pastilla" però tarda. Suposo que és normal que s'hagi destarotat la regla en prendre'm-la però nosé. Si sabeu alguna cosa per intentar avançar la regla o alguna cosa per l'estil, ho agraïria molt ja que si veig que em baixa pensaré que no estic embarassada i estaré més tranquil·la.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 31/03/2021 09:48
Hola,

Com saps aquesta pastilla s'ha de prendre el més aviat possible després de la conducta sexual on hi ha hagut el risc d'embaràs. D'aquesta manera la seva efectivitat és major.

A vegades es poden produir petites pèrdues de sang abans que comenci la menstruació i la regla pot tenir una durada i quantitat diferents de l'habitual.

Si passats 21 dies (3 setmanes) des que et vas prendre la pastilla la menstruació no t'ha vingut, el més recomanable seria fer-te una prova d'embaràs per tal de sortir de dubtes. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: