-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/04/21 03:04
Embaràs
hola, tinc un problema i és que estic molt emparanoiada amb que possiblement estigui embarassada. Et poso en context, el meu noi i jo vam fer preliminars però en cap moment l'es va córrer ni res. Però si que refregar una mica el seu penis per mi anus hi ha possibilitat de quedar embarassada?
El líquid preliminar es perillós?

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/04/2021 09:18
Hola,

Si només hi va haver fregaments i en cap cas hi va haver penetració, ni ejaculació dins la vagina o sobre la teva vulva, pots estar tranquil·la, perquè no hi ha risc d'embaràs. 

Per estar més tranquils la pròxima vegada si voleu jugar a fer-vos fregaments, podeu fer-ho amb un preservatiu posat, de manera que evitareu també la transmissió de ITS, i si es produeix l'ejaculació no hi haurà risc d'embaràs ;)

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: