-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 03/04/21 15:20
Trios!!
Hola!

Hi ha un noi que m'agrada molt a nivell sexual i en hem tingut trobades sexuals genials però ara vol fer un trio, fet que m'espanta bastant, ja que tinc una por irracional a quedar-me completament apartada del acte, i més si ho vol fer amb una amiga meva, però a part d'aquesta por tinc curiositat i ganes per fer-ho encara que la meva por com dic sense motius em fa sentir realment malament.

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/04/2021 09:21
Hola,

No tenim massa clar quina és la teva consulta... però llegint-te i veient que tens tants dubtes, que pesen més que la curiositat que se't desperta, et diríem que potser et donessis un temps per saber si realment tu ho vols fer o no. Fixa't que dius que et fa sentir realment malament, que t'espanta bastant, que tens por... i amb això és millor esperar i deixar-ho refredar per valorar què vols tu, amb què et sents còmoda, etc.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: