-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 07/04/21 22:20
-
Hola! Tinc 18 anys i fa tres dies vaig perdre la virginitat i la veritat és que molt bé, no vam tenir cap mena de problema, no vaig sangrar ni em va producir cap tipus de dolor. El que eolia comentar és que des d'aleshores, alhora d'anar al lavabo, el pipi té un olor més potent que abans. He llegit que és normal desprès de mantener relaciones sexuals, ja sigui pel condó (que vam utilitzar) o lubricant (també en vam fer ús). Haig de dir que avui m'ha baixat la regla i em provoca una mica de mal i és com si no acabés de sortir del tot. No sé si tot això és normal o potser tinc algun tipus de bacteria. Si em poguessiu ajudar estaria molt agraïda.

Moltes gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/04/2021 09:38
Hola,

Si sospites que podries tenir algun bacteri o infecció d'orina, el més recomanable seria que anessis al metge perquè puguis fer-te una analítica i descartar-ho. Nosaltres des d'aquí no ho podem saber.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: