-
-
Any: 2003
Comarca: Bages
Data: 09/04/21 10:12
6 anys més
Holaa,

Tinc 18 anys i m'agrada un noi de 24, hi he parlat bastants cops cara a cara i hi ha bon rotllo pero no sé si és possible que vagi a més. No sé si ell em veu molt petita o si és massa arriscat estar amb algú tan gran. A més vivim en pobles diferents i no ens veiem gaire. A mi m'agrada molt des de fa temps. Com veieu una relació de tanta diferència d'edat?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/04/2021 09:24
Hola!
Entenc els teus dubtes. Diuen que la diferència d'edat no importa, però sí que és important el moment vital en el que viu cada persona. I ara mateix potser esteu en moments una mica diferents, no?

Si tu tens dubtes, espera't a prendre cap decisió. A vegades ens precipitem i això no ens ajuda. Valora bé què t'agrada d'aquest noi, quins punts en comú teniu, com et tracta, com et sents quan estàs amb ell....i també pensa en quin tipus de relació tindríeu... potser això t'ajuda a prendre una decisió.

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: