-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/04/21 20:36
Avortiment masculí
Fa poc vaig veure la sèrie de Bridgerton i, com no, la controvertida escena en la que la noia no deixa que el noi s'aparti quan ejacula. En el cas de la sèrie, la noia no és queda embaraçada, però a mi m'ha sorgit el dubte. Què passaria si succeís en la actualitat i la dona es quedés embaraçada?
Què succeeix en els casos en els que l'home no vol el nen?
He llegit sobre l'avortament de paper, que consisteix en la possibilitat de desfer-se de les responsabilitats i drets de la paternitat, però no estic segur de si és legal a Espanya.
I se'm planteja un altre dubte. Tot i que sigui legal, és moralment igual aquest avortament al femení? Vull dir: El nen neix i crec que el noi queda exposat socialment, en el sentit de que és molt més assenyalable
I els remordiments per haver rebutjat a un infant de manera directa, tot i que no el volguéssis, deuen ser bastant grans.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/04/2021 09:45
Hola, 

Efectivament, generarà situacions complexes a nivell emocional, psicològic i físic, en ambdues parts. 

Per les preguntes que fas, s'hauria de fer una consulta legal ja que si el bebè neix, el que serà prioritari pel sistema serà el benestar del nadó.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.