-
-
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 12/04/21 21:53
poca activitat sexual
Hola!
Ara mateix estic en una relació i bueno portem des del principi fent servint condons (però abans de fer-lo servir fem "la marxa enrere"9, menys un cop que vaig prendre la pastilla del dia després... I la cosa es que hem pensat en deixar els condons i doncs que vagi al ginecòleg per començar a prendre les pastilles anticonceptives i per assegurar-me de que tot va bé. A mi m'esta bé el fet d'anar-hi i començar amb el procés però tenim poca activitat sexual (es a dir quatre cops cada dos mesos o més), per tant no sé, si esta bé que hi vagi quan l'activitat es poca.
Moltes gràcies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/04/2021 09:49
Hola, 

Les píndoles anticonceptives no són per utilitzar-les només quan tenim molta activitat sexual, són per anul·lar l'activitat ovàrica i que, per tant, quan es tinguin relacions sexuals hi hagi molt poques possibilitats que hi hagi un embaràs. 

T'animem a buscar informació sobre les píndoles anticonceptives, a consultar amb una professional de la ginecologia i que ell/a t'indiqui si per a tu, serien indicades o no. 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.