-
-
Any: 2006
Comarca: Berguedà
Data: 16/04/21 00:18
pensaments randoms
hola!
Doncs jo tinc una pregunta i la veritst es que hem preocupa.
Volia saber si creieu que imaginar coses tot el dia que te a veure amb una serie es normal, tipo,a la classe, quan vaig caminant al cole, quan hem tumbo, tota la estona m'eatic imaginant com serie la meva vida dins de aquella serie( la serie o película sol variar, depenent al que hem vicio en aquell moment).
Es uns cosa que hem pasa des de molt temps,pero mai era tant fort com ara,ja que moltes vegades vui estar sola sense que ningu hem parli nomes per imaginarme com seria si jo actúes o visques en aquell mon que no es real. Nose si es normal pero mencanta, hem paso el dia pensant com seria ser un personatge d"alla i com afrontaria les coses, com hem comportaría... molt random jajaja
Crec que es molt random i nose molt be si s'hem ha entes be, pero jo crec que si
es normal o es q realment estic boja?
moltes gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/04/2021 09:58
Hola!

Es normal imaginar i fantasejar amb coses o situacions que ens agrdaria viure, el “problema” apareix quan això ocupa gran part de la nostra vida, o quan ens dificulta seguir de manera habitual el nostre dia a dia.

Intenta relacionar-te amb persones reals, fer coses que t’agradin amb aquestes persones, pasar temps de qualitat amb elles...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: