-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 17/04/21 14:43
Masturbació...
Hola tinc 14 anys, vinc a explicar una cosa que a vegades em preocupa... he vist(bueno tb escoltat) q la gent es toca amb les mans) pero ho he intentat tot, lubricant, fregant i res, l'unic que em feia sentir una cosa mínima era fregant-me el penis, jo ho faitg posant el penis entre les cames i apretant que és allà cuan arribo al clímax, nosé si el meu penis està sà per això, amès tinc complexe amb la meva mida i no sè si així creixerà, o si ho arribo a fer amb una noia es disgutarà. En fi, que em preocupa que el meu penis no sigui sensible pq la gent segkns el q escolto ho fan amb facilitat
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/04/2021 09:57
Hola, 

En primer lloc, cada noi té una mida i una forma diferent de penis i tot això no està relacionat amb el plaer que es pot obtenir o donar en les relacions sexuals.

Pel que fa a la masturbació, en general, les persones amb penis, estimulen el seu penis amb les mans de la següent manera: baixant i pujant la pell del penis, cobrint i descobrint el gland del mateix. T'animem a provar i descobrir el teu cos i el teu propi plaer. 

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.