-
-
Any: 2004
Comarca: Segrià
Data: 19/04/21 22:12
síndrome de l'ovari poliquístic
Hola!! No se que fer des de fa dies que tinc la sospita de que sofreixo del síndrome de l'ovari poliquístic ja que penso que hi ha massa coincidència amb alguns símptomes que presento, per exemple el excés de vell que no es normal en algunes zones, la menstruació molt irregular, caiguda de cabells dificultat per baixar de pes i un fort dolor pelvià quan estic amb la regla. Nose si a lo millor exagero i que tot això és per l'adolescencia però em preocupa i la meva mare no vol portar-m e al metge encara que li he dit el que m'hi passa, que m'aconselles?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2021 10:18
Hola, 

Doncs la recomanació és que una ginecòloga pugui valorar el que comentes, que pugui fer un bon diagnòstic i pugui indicar unes pautes per a poder viure millor i sense dolor aquestes menstruacions. 

Pots acudir a la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària o al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat ( http://www.centrejove.org

">www.centrejove.org ).

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.