-
-
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 20/04/21 21:39
realment preocupada
Hola!! Aviam com escric això... realment estic molt preocupada perq sóc incapaç de tenir relacions sexuals amb algú. Ho he intentat, però digem q no m'entra, em fa mal i ja començo a pensar que és un problema. No ho sap ningú perq m'avargonyeixo (lògicament ho saben els nois amb qui he estat). No sé perq hem pasar això però ara em fa por quedar amb algún noi perq sé q no podré fer res i per això no m'agrada quedar-me a soles amb ells. Que creieu q em pot passar?
Gràcies per la vostra feina.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2021 10:20
Hola, 

No sabem si quan intentes introduir un dit o un tampó també et passa o no.

Podria ser un tema de vaginisme o podria ser un tema d'himen. En tot cas, el més adequat per a un correcte diagnòstic seria que poguessis consultar-ho amb una professional de la ginecologia. Que es pugui fer una valoració, un diagnòstic i després buscar el millor tractament.

Pots acudir a la tarda jove del teu centre d'atenció primària o al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat (www.centrejove.org).

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico

">www.helenaangel.com 

--

La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.