-
-
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 21/04/21 20:49
Borrissol facial
Boneees!!!

Fa un parell de dies estava parlant amb la meva mare quan de sobte ella se'm va quedar mirant i li vaig preguntar que passava. Em va dir que se'm veia com molt borrissol a la cara i al coll i que sobretot per la zona de sota de la barbeta i el coll i al costat de les patilles era molt negre. Mai havia tingut problemes amb el borrissol facial ni res. No m'hi poso cremes a la cara, si m'hi poso sempre miro que no porti cap mena d'hormona que pugui afectar a la meva pell. He arribat a pensar que pot ser cosa de la mascareta ja que mai havia tingut problemes d'aquest tipus. També he notat que el bigoti em creix molt més ràpid que anteriorment i m'han sortit molts punts negres a la barbeta.

El borrissol aquest, m'ha començat a créixer també per l'esquena i estic començant a preocupar-me bastant...

Sabries dir-me més o menys de que es tracta?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/04/2021 10:12

Bon dia! Ens encantaria poder ajudar-te però nosaltres som psicòlogues i en això no et podem ajudar. Et recomanem que demaneu hora a un/a dermatòleg/a perquè et pugui dir exactament què és i donar-t'hi alguna solució en el cas que sigui necessari.

El que sí que et podem dir és que no et preocupis, en l'adolescència es viuen molts canvis hormonals que es manifesten al cos. Estima't molt!

Una abraçada i gràcies per escriure'ns :)


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: