-
-
Any: 2007
Comarca: Palma
Data: 26/04/21 12:17
Li hauria de dir?
holaa
Fa un parell de setmanes que crec que m'agrada una amiga meva. Abans ens duiem molt bé, però ens vam començar a distanciar... Però de bon rotllo, simplement ella anava amb unes persones i jo unes altres. A una festa de pijames que ens van convidar a les dues, vam tenir un moment hot, tocant-nos la panxa i l'esquena, però va ser "imaginant-nos amb el crush" (jo no tenia pensava amb algú, pensava amb ella). Fa mesos, quan ens duiem més, em va confessar que fa un parell d'anys no sabia molt bé el que sentia per jo. Ara m'agrada i voldria dir-li, per si ella sent el mateix (no ho crec, però per intentar), però soc molt tellada i em fa molta por que això provoqui que ens distanciem més del que esteim. A més, encara no estic del tot segura del que sent per ella, però tenc clar que quan la vaig amb algú altra, em poso moooolt gelosa. Què hauria de fer? Li dic?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/05/2021 10:18
Hola!

L'amor té aquest risc! no saps mai què sentirà l'altra persona fins que li preguntes. 

Si et sents millor, fes-ho primer a través d'indirectes, demanant-li si li agrada alguna persona, si és important que hi hagi amistat primer, si li agraden els nois o les noies.... 

De totes maneres, és natural que la relació d'amistat canviï. Quan un dels dos comença a tenir sentiments diferents als d'amistat, la relació canvia. Això cal que ho tinguis clar. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Irene Mundó, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: