-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 10/05/21 01:36
gemir
Vull gemir però penso mes en si m'escolta algú que en disfrutar... Al meu novio li posa molt si ho faig però es que no em surt perquè no vull que em sentin veïns o qui hi hagi a casa (sempre esta ocupada a sobre), i noto que no està excitat si no gemego... Podríem anar a un hotel però no està la cosa com per anar-hi, però ja ho vam internar un cop i segueixo cohibida per si els que estan al costat de la habitació em senten... Que puc fer per no preocupar-me o que no m'escoltin?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/05/2021 10:44
Hola, 

El primer és escoltar-te, si et cohibeix més el fet de gemegar i que t'escoltin que el propi gemec, no gemeguis. No és un ingredient indispensable per a poder gaudir de les relacions sexuals. 

Quan vagis agafant confiança en les situacions en les que estigueu sols, potser aleshores comences a centrar-te en tu i a expressar el plaer com a tu et vingui de gust.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: