-
-
Any: 2005
Comarca: Priorat
Data: 13/05/21 17:59
No entenc
Hola! Des-de fa uns dies en moments puntuals sento un nus a la gola i tinc la sensació de que no puc tragar i que em costa respirar però tot això es totalment fals perquè repiroamb normalitat i si provo de beure o menjar puc, tot i això aquesta sensació m’estresssa molt i com mes hi penso mes grande fa el nus o si hi penso així com així em pot apareixer.
Aquesta sensació abans potser apareixie 1 cop al dia però només 2 dies setmana i fluix així que passava bastabt, però ara em ve de sobte en qualsevol moment, puc estar al insti, mirant la tele, llegint, però sempre estic relaxada. Pot anar de 1 cop al dia a 3 i això la majoria dels dies de la setmana.
Es greu? Tindria d’anar al metge?
Gràcies per tot el que feu😉
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2021 09:31
Hola!

Aquesta sensació que descrius té molt a veure amb l'ansietat. Hi ha algun tema que et preocupi? Creus que estàs assumint més tasques de les que realment pots? Sents que portes molt temps carregant algun pes?

La sensació física (aquest nus que expliques) és la manera que té el cos d'assenyalar-te que hi ha quelcom que està fallant a la teva vida. Comparteix aquesta sensació amb la teva família i demana'ls ajuda. Si cal, busqueu ajuda d'un professional de la psicologia per tal de tenir eines en aquests moments. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: