-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 30/05/21 17:13
Squirt
Hola em dic Aina , tinc 16 anys laltre día vaig tindre un fort orgasme mentre em feia dits a la vagina i el cul a la vegada, es normal?

No parava de lubricar fins que en un moment em va surtir com un bon raig de pipi i vaig mullar tots el llençols, li vaig preguntar a una amiga i em va dir que era squirt. No se si en realitat el que vaig tindre ho va va ser .

Després també veig que desde fa uns messos em sobresurt el clitoris y els llavis menors. A vegades vaig molt calenta degut aixo. Hiha algo de dolent en tenir cap a forma el clitoris i els llavis?

Grácies!!!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 01/06/2021 10:52
Hola, 

Tot en la teva consulta és fantàstic i meravellós. Possiblement pel que expliques, el líquid que vas expulsar era squirt, aquest líquid l'expulsem per la uretra (per això es confon amb orina) quan estimulem la zona del punt G.

Pel que fa a la forma del clítoris o la forma dels llavis, no hi ha res dolent, sempre i quant no et molesti, no et generi dolor o malestar.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: