-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Camp
Data: 02/06/21 10:49
Inseguretats
Hola! Sóc una jove que porta gairebé dos anys amb la seva parella i desde el començament d’aquesta vaig desenvolupar grans problemes de seguretat.
La meva parella em valora per sobre de tot i em fa immensament feliç, però hi ha alguna cosa en mi que em diu que no sóc LA seva persona igual que si ho es ella per mi… De totes maneres quan això em ronda al cap ho parlem i em diu que ella m’estima, que si que sóc la seva persona i fa tot el possible per convencer-me… Tot i així continuo igual, em sento decaiguda, deixo de menjar i aquest sentiment em persegueix, se que sóc especial per ella però alhora sento que no sóc LA persona especial…

Espero rebre resposta!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/06/2021 10:02
Hola!

I si canvies aquesta frase? Ser LA persona és un pes enorme i no sempre és possible, ja que no sabem com evolucionareu i en qui us convertireu passat un temps.... així que no et posis aquesta pressió!

ets LA persona ARA. En aquest moment ella vol estar amb tu i tu vols estar amb ella. Ja està. N'hi ha prou. Gaudeix d'això i ja anireu veient com evoluciona la relació ;)

A vegades tenim tanta por del que pot passar en un futur que acabem destrossant el present, no trobes?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: