-
-
Any: 2005
Comarca: Serra de Tramuntana
Data: 13/06/21 13:47
depilació
Hola, voldria saber com em puc depilar la vulva
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/06/2021 09:29
Hola! És normal que a aquesta edat ja t'hagi sortit pèl, és important que aprenguem a acceptar i estimar els canvis que va tenint el nostre cos. Sobre la depilació la veritat és que hi ha vàries opcions i no et podem dir quina és la bona per a tu, ja que depèn dels gustos i necessitats de cada persona així com també de si tens la pell més o menys sensible. A la zona íntima es recomana deixar-hi una mica de pèl, sobretot al voltant dels llavis, ja que serveix per protegir de possibles infeccions.
Hi ha diferents mètodes de depilació. La cera elimina els pèls des de l'arrel i per tant tarden més a créixer, però per contra pot ser força dolorosa per algunes persones. Per altra banda el rasurat amb ganiveta no fa mal però els pèls tornen a créixer passats tres dies, ja que els tallem al nivell de la pell.
Per aclarir algun dubte que et sorgeixi, pots consultar-li  a un/a dermatòleg/a perquè pugui veure't la pell i fer-te una recomanació ajustada a tu i les teves necessitats. 
Moltes gràcies i esperem haver-te ajudat!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Laia Raventós, psicòloga experta en alimentació.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: