-
-
Any: 2000
Comarca: Selva
Data: 14/06/21 02:12
Vaginisme
Hola,

Ja fa temps que em pasa que la penetració es impossible per mi. Sóc lesbiana i quan encara no ho tenía clar, ho vaig fer amb un noi amb el qual em sentía obligada y nerviosa. No estava realment preparada. Després d'aquella vegada, no vaig voler saber res de les relacions sexuals fins que ho vaig intentar amb un altre noi. Aquest cop em va començar a fer molt de mal la vagina, era imposible ficar res, ni tan sols un dit, em feia molt de mal.

Quan vaig descobrir que era homosexual, vaig començar una relació amb la meva actual novia y després de 2 anys i mitg juntes, encara no he solucionat aquest dolor tan horrible. També vull destacar que quan m'excito, la majoria de vegades sento dolor durant una estona.

Investigant, vaig saber que era el vaginisme i em pregunto si potser el que pateixo es això mateix. I si es així m'agradaria saber com solucionar-ho.

Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/06/2021 09:52
Hola, 

Pel que expliques podria ser vaginisme (contracció involuntària de la musculatura pèlvica que dificulta la penetració i la fa dolorosa) o dispareunia (dolor durant la penetració sense contracció de la musculatura). Seria important que una professional pogués fer un diagnòstic correcte. 

Pots acudir a la tarda jove del teu Centre d'Atenció Primària amb la llevadora o la ginecòloga o acudir al Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualiatat (www.centrejove.org). 

També pots consultar amb alguna fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic. 

Gràcies per escriure'ns i per la confiança!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: