-
-
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/06/21 17:06
Inadecuada
Hola!! Tinc dues preguntes. Explico. Fa unes setmanes em van dir que tenia candidiasis i em van receptar la crema. Me la vaig estar posant uns dies i ara m'han tornat els mateixos "simptomes"; picors i demés. He pensat en tornar-me a posar la crema a veure si se'm calma la irritació i la inflamació. Passaria alguna cosa si m'estigués aplicant la crema sense tenir aquesta infecció?
I l'altra és que diria que pillo infeccions bastant sovint perq tinc el pH irregular. Hi ha alguna manera per poder-lo regular sense necessitat de fer-me una prova per saber si el tinc massa alt o massa baix?
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/06/2021 09:30
Hola, 

No és adequat administrar-se cap tractament mèdic sense el correcte diagnòstic per part d'una professional de la medicina (ginecologia). Per tant, et recomanem que puguis realitzar una visita amb la ginecòloga de la tarda jove del teu centre d'atenció primària per a que pugui fer les proves que calguin, obtenir un diagnòstic i que pugui indicar-te el millor tractament.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: