-
-
Any: 2007
Comarca: Barcelonès
Data: 19/06/21 19:24
Què és?
Hola,
Durant un temps, mhe preguntat si m'agradada un noi o només era una simple atracció, la història és:
Fa uns 2 anys aproximadament, a un noi (li direm "blanc") li agradava, això ho vaig saber per un amic seu, des d'aquell moment, no sabía com actuar. Uns dies desprès el blanc em va convidar a la seva festa d'aniversari, i jo, estava molt nerviosa, per tant li vaig dir la primera excusa que se'm va passar pel cap: havia de fer algu amb els meus germans i no podia. Tot i que després em vaig arrepentir de haver-li dit que no, i em vaig plantejar de dir-li que finalment si que podia anar-hi (no ho vaig arribar a fer). Més tard, la meva millor amiga, em va explicar que el blanc havia anat a parlar amb ella uns dies abans perquè l'ajudés a "acostar-me" a mi, fins i tot l'havia convidat per que no em sentís sola a la festa.
Des d'aquell moment, no vam parlar gaire, i ara fa aproximadament 2 anys que no ens hem parlat, ja que ens van canviar de clase.
Durant aquests 2 anys, (sobretot aquest) hi han hagut contactes visuals de tant en tant quan ens trobàvem, i al principi també veia que es posava molt nerviós quan jo era a prop (ara molt poc), però ara sóc jo la que em poso més nerviosa quan està ell a prop.
No em vaig començar a fixar amb ell fins que 2 amics meus em van començar a xinxar-me amistosament sobre el tema del blanc. Des d'aquell moment, em vaig fixar més en ell, intentava creuar-me amb ell o alguna cosa semblant.
El cas és que cada vegada estic més confosa, perquè per exemple, pel matí penso en el blanc i no tinc aquest "sentiment" raro, i per la tarda penso en el blanc i tinc aquest "sentiment", en resum, aquest "sentiment" apareix i desapareix.
Bueno, cada vegada em plantejo més aquesta pregunta: m'agrada o només m'atrau?

Moltes gràcies per llegir tot això, aquestes consultes ajuden molt!

Jo
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/06/2021 10:28
Hola!

Pot ser que encara no ho tinguis clar. Els sentiments no sempre són clars i poden anar canviant. 

Tot i així, pel que expliques, sembla que et ve de gust apropar-te a ell i veure com evoluciona tot, no?
Doncs endavant!

Ja aniràs veient com et sents i què sents a mesura que parlis més amb ell i el vagis coneixent. Així podràs anar decidint si només hi havia atracció física o si et continua agradant ;)

Molts ànims! 
;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: