-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 05/07/21 00:50
crisi
He tingut vàries crisis amb la meva parella i ara que portem un mes bé, és com que tinc por a que tornem a recaure i que la relació torni a estar regular... que puc fer per estar més tranquil·la i no preocupar-me en entrar en una altra crisi de parella?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2021 09:51
Hola!

És natural que estiguis preocupada i alerta de si apareix una altra crisi. Només fa un mes que no teniu dificultats. Mica en mica, si continua aquest ambient, t'aniràs relaxant i confiant més en la relació. 

De moment, el que és important és saber si el motiu de les vostres discussions s'ha resolt o no. A vegades hi ha temes que queden "pendents" i van sortint per qualsevol motiu. Assegura't que heu arribat a un acord (encara que sigui en el desacord), però que aquest tema està "tancat". 

I, a poc a poc, anar construint la relació. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: