-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 08/07/21 17:42
No sé que fer
L'estiu passat vaig coneixer a un noi i vam quedar tot i que no tenia interes. Aleshores vam continuar parlant i quedant, però... Jo no estava bé i no vaig saber com gestionar les emocions amb el que estava passant amb ell. Per tant, tot i que ens agradavem i voliem algo serios finalment vam acabar sense parlant-nos per que em va donar porta pel fet que vaig ser pesada en voler solucionar les coses. Fa 1 any que no se res, però sempre le tingut present i voldria tornar a parlar. Que faig?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2021 09:56
Hola!

Doncs si tens ganes de tornar a parlar amb ell i fa temps que no us veieu, hauràs de començar la conversa! 
Obre'l i observa quina és la seva reacció. Si mostra interès, endavant! i si notes que costa molt tenir una conversa fluïda... potser ja et donarà una pista del què sent i hauràs de començar a passar pàgina. 

Algunes preguntes només es poden respondre preguntant ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: