-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Urgell
Data: 08/07/21 22:42
No sé qué fer
M'agrada una Noia amb la que mai e parlat va a laltre clase i les me es amigues quan els i vaig dir que magrada em van comensar a dir que es imposible que mai se.fixara en mí que hauria de Fer els i faig cas a les me es amigues o no , el problema es que les amigues de la noia que magrada diuen que es hetero q fai maparto de ella i ni intento tenir CAP contacte amb ella i intento olvidarla o me fai amiga Seva i aver que pasa gracies per la vostra ajuda deveritat 🥰
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/07/2021 09:57
Hola!

Ostres! nosaltres no podem dir-te què has de fer. Això ho has de veure tu, quina de les opcions fa que et sentis més a gust amb tu mateixa?
- Deixar-ho estar i oblidar-la
- Començar a parlar amb ella i veure com evoluciona la relació. 

Està clar que tu prendràs una decisió i que també hauràs de respectar la seva reacció. No és fàcil declarar-se a una altra persona i sempre hi ha risc de no ser correspostos. 

Valora si vols assumir aquest risc o bé prefereixes passar pàgina sensae saber-ho del cert. 

Una abraçada! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: