-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 13/07/21 13:58
Possible embaràs
Hola!
Fa una setmana vaig perdre la virginitat amb el meu nòvio i fa uns dies vam tornar a tenir relacions sexuals amb penetració. Totes les vegades que ho hem fet hem fet servir condó, però ara estic preocupada perquè fa uns dies que ja m'hauria d'haver vingut la regla. Normalment això no em preocuparia perquè tinc un cicle bastant irregular, però és que justament ha coincidit això amb altres símptomes que crec que no havia experimentat mai. Expulso molt més flux vaginal del que estic acostumada (d'un to més blanquinós del que trec sempre) i a vegades noto com una molèstia al ventre, per sota del melic. A més, sento com cert fàstic cap a alguns menjars que abans no me'n feien i crec que estic més sentimental o d'un humor més variable. Potser tot això és que m'està a punt de venir la regla i prou i m'estic muntant jo les meves paranoies, però m'ajudaria molt que em diguéssiu si això podria ser un indicador que estic embarassada. Estic bastant espantada per això, i vull esperar una mica més a fer-me una prova d'embaràs.

Moltíssimes gràcies per tot.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/07/2021 10:07
Hola, 

Pel que expliques podrien ser símptomes d'embaràs o de que està a punt de venir la menstruació, a l'inici són sensacions com molt similars. Si veus que passats 7 dies del dia que t'havia de venir la menstruació, no t'ha vingut, fes-te un test d'embaràs.

Ara ve, si totes les vegades que heu tingut relacions sexuals amb penetració han estat amb preservatiu i quan heu acabat, l'heu retirat i comprovat, i no hi havia cap forat, aleshores, les probabilitats d'embaràs, són mínimes. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: