-
-
Any: 2004
Comarca: Alt Camp
Data: 14/07/21 02:26
Gatillazos
Hola! Fa Gairebé un any que estic amb un noi de la meva edat i cada vegada que fem alguna cosa li donen ‘gatillazos’.
Al principi pensava que era perque estava nervios o perque no se sentia segur amb mi (ja que jo era la primera noia amb qui feia algo) així que li deia que no pasava res, que no es preocupes, li treia importancia, o si mes no, intentava trobar el motiu del per què li passava aixo, i ell em deia que no ho sabia, ja que ell ho estava disfrutant.
Però estem a punt de fer un any i segueix passant amb freqüència, es a dir, pot arribar a donar-li mes de 3 gatillazos independentment de si estem tenint sexe, oral…
Es normal? Perque jo he estat amb altres nois i mai m’havia trobat en la situació, i es que arriba un moment que es molt frustrant.
Gracies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/07/2021 10:08
Hola, 

Ho has parlat amb ell? Poden estar passant varies coses, o que senti pressió per les vegades que ha passat amb anterioritat, que tingui algun grau de fimosi, que tingui ansietat anticipatòria i al veure que pot haver-hi penetració li entri la por i la pressió, entre altres causes. 

Per tant, calma, comunicació i demanar ajuda professional si sol no pot gestionar-ho. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsicop
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: