-
-
Any: 2006
Comarca: Alt Empordà
Data: 15/07/21 14:37
Ke e de fer?
Hola, ns ke em pasa, pro ultimament nomes em ve el cap una persona (la ke m'agrada), aixo ja m'ha passat moltes vegades pro akesta es diferent. Akesta persona anava a la mateixa clase ke jo akest curs, aguna vegada i havien akelles mirades pro despres sempre parlavem de coses ke no tenien res a veure. Normalment m'agrada parlar amb la persona ke m'agrada i dirli pro amb ell es molt diferent no m'atrebeixo es com si sapigues ke no li haig de dir x algun motiu.

A mi m'esta esgotant de tant pensar ke haig de fer a mi m'agrada moolt pro soc d'akelles persones ke acostuma mes aviat anar sola no es ke la gent em molesti ni ke no tingui amics pro no m'agrada ke la gent se m'enganxi, ns si m'explico, m'agrada tenir el meu espai i senirme lliure sense dependre de ningu. Nomes he tingut una relacio i em fa por ke acabi passant el mateix.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/07/2021 09:58
Hola!

Ui, ui, ui! no t'avancis tant! Primer de tot decideix si vols declarar-te o no. Després ja aniràs veient si evoluciona cap a una relació i si teniu una relació, ja aniràs marcant els ritmes i els espais. 

A vegades el cap va molt enllà i s'oblida del primer pas. Mica en mica, d'acord?

Per què no t'atreveixes a dir-li els teus sentiments? De què tens por? Què et tira enrera?

Pensa-hi i ens tornes a escriure ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: