-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 17/07/21 00:55
✌🏼
Hola, no sé molt bé com començar a explicar com em sento. Fa molts mesos que no estava bé emocionalment. Vaig passar una temporada molt deprimida, apàtica, sense cap motivació, frustrada... i tenia ganes de plorar contínuament. Al cap d'un temps em vaig començar a trobar millor. ( vaig desconnectar de totes les xarxes socials durant un mes). Últimament m'estic tornant a sentir com fa uns mesos i no vull tornar a estar així. Sóc una persona molt intensa, que li dona mil voltes a tot, fins i tot als problemes dels meus amics fins a acabar jo afectada emocionalment, però no puc evitar-ho. Fins i tot a vegades em costa dormir perquè no puc parar de pensar, no puc desconnectar. M'agradaria saber la vostra opinió. Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/07/2021 09:58
Hola!

Què et va funcionar l'altra vegada? Per quin canvi vas començar? Quin hàbit o acció sents que et va fer sortir d'aquest estat?

Sovint ja tenim les estratègies però potser estan amagades. 

Si ho necessites, deconnecta de xarxes socials i pantalles, busca llibres per llegir, manualitats per fer... fes activitats manuals i físiques. Sovint ajuden a tornar a trobar l'equilibri. 

Ves-nos escrivint i així anem fent el seguiment 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: