-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 19/07/21 15:56
Intolerancia a l'alcohol?
Hola, només he probat l'alcohol quatre vegades, però el que passa és que en totes he tingut una reacció super dolenta. Al cap d'una estona de berue (poca quantitat) em marejo i acabo vomitant. Els vòmits estan durant les següents tres o quatre hores, i els següents dos dies marejada i amb ganes de vomitar. Sabeu alguna cosa que podria fer o que és el que em passa? Perquè quan vaig a les festes no puc beure perquè no em senta bé però llavors soc com la (rareta/aburrida). A demés a mi també em ve de gust beure i passar-ho bé una estona.
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/07/2021 09:53
Bon dia! Primer de tot, gràcies per consultar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa. Ens sap greu però nosaltres no podem ajudar-te amb la teva consulta, som psicòlogues i no podem ajudar-te. El que sí que podem, és aconsellar-te a que vagis a un professional, digestòleg per exemple, per a veure si tens alguna intolerància amb l'alcohol com tu ens comentes. Tu saps perquè no prens alcohol, si els altres volen pensar que és perquè ets una aburrida deixa'ls. No facis res que et faci estar malament, pots divertir-te igual! Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: