-
-
Any: 2004
Comarca: Pallars Sobirà
Data: 19/07/21 17:15
Estic cansada
Fa més de 3 meses q somio amb la mateixa persona q es la que magrada.pero esk estic cansada de k tots els meus somnis siguin aixi q si un somni sem declara.laltra sescapa de mi ns k Fer no paro de pensar en ella i sem acaben les energíes que significa somiar tan amb la mateixa.persona? Gracies per la vostra ajuda
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/07/2021 10:02
Hola!

Doncs segurament hi somnies tant perquè durant el dia també hi penses molt. Els somnis no deixen de ser pensaments que hem tingut al llarg del dia (a vegades es veu claríssim i altres costa trobar la relació). 

És complicat que puguis deixar de somniar-hi si t'agrada tant.... Potser podries declarar-te? Així sortiries de dubtes sobre si li agrades o no;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: