-
-
Any: 2006
Comarca: Baix Penedès
Data: 20/07/21 13:03
Per a la noia de la copa menstrual
Hola, perdò per escriure, ja que jo no vull fer una consulta, nomès vull donar un parell de consells per a aquesta noia que demanava informació sobre la copa menstrual.
Jo vaig començar fa uns mesos i vaig comprar una de petita, i t'aconsello que de moment fagis això, però això depèn de cadascú així que és possible que necessitis una més gran (també pots començar per la petita i d'aquí uns anys canviar-la per una de més gran).
T'aconsello que en el moment de posar-te'la per primer cop tinguis la vagina humida, o sigui, forca fluxe. I sobretot no ho facis després de posar-te un tampó, perquè estarà seca i et podria fer una mica de mal.
Seu al vàter que probablement estaràs més còmode, agafa la copa i la "aixafes" i la doblegues per la meitat. Quan l'hagis ficat, probablement s'obrirà sola. Si no, no tinguis por de ficar els dits per a posar-la correctament. Llavors farà com una mica de ventosa i quedarà ben posada. Probablement les primeres vegades et costi una mica però no et preocupis, sobretot l'important és que no molesti i no faci mal. Jo el primer cop no vaig poder perquè no tenia la vagina ben lubricada perquè m'acabava de treure el tampó. Sí a la primera no pots, no et preocupis. Torna a provar-ho quan tinguis ganes.
Si coneixes algú (la teva mare, una amiga, una germana, etc.) que l'utilitza, no tinguis por de preguntar-li dubtes.
Segueix totes les instruccions de la copa correctament i netejar-la bé.
Espero que et vagi bé, guapa :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/07/2021 09:49
Ens encanta que us ajudeu entre vosaltres! Segur que t'ho agrairà molt! Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: