-
-
Any: 2006
Comarca: Garraf
Data: 22/07/21 14:15
Grup d'amics
Bon dia, primer de tot dir-vos que ja he fet algunes altres consultes aquí i, de veritat, moltes gràcies per la feina que feu!

Ja fa un temps que no paro de pensar en una cosa i em sento una mica malament. El que passa és que sento que tothom té el seu grup d'amics, la típica colla amb la que queden sempre. Jo no, jo compto que tinc 4 amics, però dispersos. És a dir, no som un grup, sinó que jo em faig amb ells però cada un ja té el seu grup.
A mi m'agradaria tenir una colla i quedar amb ells habitualment, i no haver de fer com ara que per quedar he d'anar buscant la gent que pot, perquè no formo part de cap colla. No sé si m'explico...
No tinc ni tan sols cap grup de Whatsapp dels amics, perquè com he dit, són amics "sueltos".

La veritat és que excepte un molt bon amic meu, que es relaciona amb altres persones i ja té el seu grup molt definit, els altres tres meus amics si que es fan entre ells, i podríem tenir el grup els quatre (de fet varies vegades quedem dos més i jo). Però el que passa és que ells ja tenen altres amics...i jo no sé com fer-ho per formar un grup.
També passa que hi ha dos altres nois de la classe, que es fan amb aquests tres i alguna vegada queden, però a mi no em cauen gaire bé (bàsicament perquè jo no els caic bé i no em tracten igual) i no sé si m'hauria d'aguantar i intentar formar una colla amb ells també o que fer....

Estic una mica desesperat i no sé que fer, perquè sento que només tinc amics dispersos i no la típica colla que tan m'agradaria tenir. Ja sé que no hi ha cap solució màgica per a això...però potser algun consell. Moltes gràcies!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: