-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 29/08/21 21:06
Em sento molt malament…
Hola Adolescents.cat! Fa 4 - 5 mesos, que estic quedant amb un noi, aquest noi m’agrada molt, però encara no ha sorgit el tema de conversació, i de moment no som parella ni tenim cap tipus de compromís.
A mi quan m’agrada algú de veritat, per molt que no hi tingui cap tipus de compromís, només m’embolico amb aquella persona, perquè bàsicament no em ve de gust estar amb altres persones.
El dissabte passat, per la nit, vaig sortir amb els amics, ens vam passar una mica amb l’alcohol, i el meu millor amic, va convidar a que vingués amb el grup d’amics un company seu de la feina, el cas que vaig acabar a la platja a soles amb aquest noi, ens vam acabar liant i em va practicar sexe oral i em va masturbar… Al matí següent al despertar-me em vaig sentir molt malament i fins i tot estava arrepentida d’haver-me embolicat amb aquell noi, ja que tampoc m’agrada, suposo que va ser per morbo, ens vam calentar i l’alcohol… No vull justificar el que va passar amb l’alcohol, però si no hagués begut estic seguríssima de que no m’hagués embolicat amb ell, i molt menys a la platja, el que passa que l’alcohol em treu molt la vergonya, i va passar el que va passar…
Sincerament, no sé que se’m va passar pel cap en aquell moment, i ara estic molt rallada, perquè a mi realment el noi amb el que porto quedant durant un temps, m’agrada molt, i no sé perquè vaig fer el que vaig fer…
Creieu què li hauria de dir? Tot i que realment penso que no he fet res mal fet, perquè tampoc som parella, però jo em sento fatal, i de veritat que no entenc perquè ho vaig fer

Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2021 12:58
Hola!

Tu mateixa dius que no teniu cap tipus de compromís, no?

Segurament el malestar és degut al teu propi compromís amb tu mateixa, quan dius que quan t'agrada algú no tens ganes d'embolicar-te amb ningú més. 

Potser aquest episodi (per morbo, per desinhibició, per trencar les regles...) et pot aportar informació sobre el que vols amb aquest noi. Sobre els teus sentiments i el tipus de relació que hi vols, pot ser?

Aprofita-ho per prendre una decisió sobre la relació que tens amb el noi que t'agrada. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: